Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

zondag 3 mei 2015

Quiche met camembert


             

Quiche met camembert


5 plakjes bladerdeeg
1 camembert
4 eieren
125 ml slagroom
mespunt nootmuskaat
1 grote ui, in ringen



Verwarm de oven voor tot 200º C.
Laat het deeg op het aanrecht in ca. 10 min. ontdooien.
Snijd de camembert met een natgemaakt mes in plakjes.
Klop de eieren los met de room, nootmuskaat en zout en peper naar smaak.
Bestuif het aanrecht met bloem, leg de plakjes deeg op elkaar en rol ze uit tot een grote ronde lap.
Bekleed de quichevorm en prik wat gaatjes in de bodem.
Verdeel de plakjes camembert en de uienringen over het deeg, klop nogmaals het eimengsel door en schenk het over de vulling.
Zet de taart in de oven en bak hem in 40 minuten gaar en bruin.
HB

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...